Algemene info

Great Escape belooft je een onvergetelijke ervaring. Laat je samen met vrienden, familie of collega’s opsluiten in één van de twee unieke kamers. Van zodra jullie de escape room betreden, spelen jullie 60 minuten lang de hoofdrol in dit belevingsspel. Jullie missie is om binnen die tijd de kamer te verlaten. Dit doe je door een aaneenschakeling van afwisselende raadsels en puzzels op te lossen en de juiste verbanden te leggen.

Openingsuren

Woensdag
17:30 - 22:30
Donderdag
17:30 - 22:30
Vrijdag
17:30 - 22:30
Zaterdag
13:30 - 22:30
The movie set The museum

Een uitstap met familie of vrienden, je verjaardag op een originele manier vieren, een teambuilding met het werk of een vrijgezellenfeest. Het zijn allemaal goede redenen om een escape room te spelen bij Great Escape.

We verwachten van jullie geen zware fysieke inspanningen. Een portie logisch denken en een goede onderlinge communicatie zullen wel een cruciale rol spelen tijdens deze 60 minuten. Enkel indien jullie erin slagen om teamwork en inventiviteit goed te combineren, zullen jullie kunnen ontsnappen.  

Twijfel niet langer en boek één van onze unieke kamers. Wie weet verdient jouw team op die manier een ster in “the wall of fame” van Great Escape. Succes!

Spelregels

  •   Kinderen onder de 16 jaar kunnen van onze kamers genieten mits begeleiding van een ouder, vanaf 16 jaar is iedereen welkom zonder begeleiding.
  •   we raden aan met 3 tot 6 personen te spelen, maar laten groepen van 2 tot en met 9 personen toe.
  •   Spelers onder invloed van drank of drugs worden niet toegelaten.
  •   Spelers moeten 15 minuten voor gereserveerde tijd aanwezig zijn. Als spelers te laat zijn, kunnen ze geweigerd worden of kan de totale spelduur ingekort worden.
  •   Het is niet toegestaan, noch nodig om brute kracht te gebruiken en zaken te forceren.
  •   Toegang tot de escape rooms is op eigen risico.
  •   Hoewel onze locatie rolstoeltoegankelijk is zijn de kamers niet speelbaar in geval van te beperkte mobiliteit. De kans bestaat dat in dat geval de persoon in de lobby moet wachten tijdens het spel.
  •   Great Escape is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of schade van persoonlijke eigendommen, we voorzien wel lockers om je spullen veilig op te bergen tijdens het spel.
  •   Mobiele telefoons, iPods... zijn niet toegestaan in de escape rooms.
  •   Praten over de ervaring is leuk en wordt aangemoedigd, maar geef anderen ook een kans om deze te ervaren. Geheimhouding is de enige manier om het leuk te houden.

Kan jij ontsnappen? Bewijs het!

Hier kan je één van de 2 kamers reserveren voor jou en je vrienden, familie, collega’s, …
Maak deel uit van deze onvergetelijke ervaring!