Leuven

The movie set

The movie set

Tijdens de opnames van een Franse film uit de jaren ’70 breekt er paniek uit. De hoofdrolspeelster is plots onvindbaar en de productie moet worden stilgelegd. Zij was toch enkel het middageten gaan ophalen? Waar is ze dan?

Jullie team wil weten wat er gebeurd is en start het onderzoek op de filmset, waar ze verdween. Op de set en in haar loge kunnen jullie de eerste sporen van een merkwaardige verdwijning vinden. Slaagt jouw team erin om dit mysterie binnen de 60 minuten op te lossen?

The Museum

The Museum

Een nieuw museum opende zonet haar deuren. Een ideale gelegenheid voor een topbende om vier waardevolle schilderijen te stelen. Tracht het museum binnen te raken, de bewaking te omzeilen en de kunstwerken op tijd te stelen zodat je de vluchtauto nog haalt.

Inbreken in dit museum is niet gemakkelijk, maar eenmaal binnen wacht jullie pas een echte uitdaging: het bewakingssysteem leren kennen en trachten te omzeilen. In tussentijd moeten jullie de verschillende waardevolle kunstwerken zoeken en meenemen. Pas als jullie ze alle vier gevonden hebben, kunnen jullie de vluchtauto halen. Lukt jullie dit binnen de 60 minuten?

Kan jij ontsnappen? Bewijs het!

Hier kan je één van de 2 kamers reserveren voor jou en je vrienden, familie, collega’s, …
Maak deel uit van deze onvergetelijke ervaring!